5 El-mopder att hålla koll på!

PrylarTips & Tricks

Publicerad av:

Går du i köptankar om El-moped? I denna guide kommer vi visa dig fem bra el-mopeder som är väl värda en provåkning. El-mopeder är, precis som el-cyklar, subventionerade av staten genom en premie du kan ansöka om, för att köpa till ett lägre pris. Välj en av mopederna nedan för ett lyckat köp.

Viarelli GT1E klass 1

En snygg klass 1-moped med ett jämförelsevis lågt pris. Viarelli GT1E behöver runt 6-8 timmar för en full laddning och har sedan en maximal körsträcka på 6 mil vid optimala förhållanden. Mopeden har en maxlast på 150 kg och väger strax över 60 kg. Med ett pris på under 12 000 är detta en bra moped som är väl värd pengarna.

Niju M1 Pro

En lättare klass 1-moped som kopplas upp mot en app i din telefon som hjälper dig ha koll på en hel del nyttigt information, såsom batteriets längd och hur långt du kört, och kanske ännu bättre – appen kommer varna dig om någon försöker stjäla din moped. Denna moped klarar upp till tio mil vid optimala förhållanden, men mer realistiskt är 5-6, och har en maxlast på 160kg. Cirkapris 25 000.

Viarelli Vincero

Klart en av de snyggaste modellerna på marknaden idag, men väger en hel del mer, men det är också en 12 tum fälg, jämfört med de mer vanligare 10 tum. Viarelli Vincero har en maxlast på 150 kg, och kan efter en laddtid på 6-8 timmar höra i max 6 mil. Perfekt för stadskörning – alla kommer avvundas dig denna riktigt snygga moped. Dyr dock, runt 30 000.

Niu N1 S

Även här har du koll på din moped med hjälp av den medföljande appen. Niu N1 S är en ganska kraftig moped, med stort batteri och förvaringsutrymme under sitsen, och har en USB anslutning för att du ska kunna ladda exempelvis mobilen. Batteriet räcker i ungefär 8 mil som max.

Viarelli GT1E Klass 2

En lista på el-mopeder vore inte komplett utan åtminstone ett alternativ för den som inte har körkort. Viarelli GT1E Klass 2 liknar Klass 1 modellen ovan på många sätt, men som Klass 2 har den en maxhastighet på 25 km/h. Laddningstiden är ungefär 6 timmar, och hojen klarar upp till 6 mil innan den behöver laddas igen.

Oavsett vilken el-moped du väljer; Ha en trevlig åktur!

Comments are closed.