5 appar som hjälper dig med körkortet

SpelTips & Tricks

Publicerad av:

Print is dead, som det heter nuförtiden, och den gamla vanliga körkortsboken är inte längre det enda sättet att plugga till teoriprovet. Bort med tunga böcker som ska släpas med överallt, ger papper-skärsår och dessutom blir utdaterade nästan varje år och inte går att sälja åter. Framtiden är teknologisk, och det finns en mängd hjälpmedel där ute som på ett lika bra sätt som körkortsboken kan se till att du lär dig vad du behöver kunna innan teoriprovet. I denna guide går vi igenom 5 bra appar som hjälper dig att klara teorin och komma ett steg närmare målet – eget körkort.

Ta körkort är en ganska dyr app, 199 kr, men här får du verkligen vad du betalar för. Uppdaterad körkortsbok i både text och ljud och över tusen frågor att öva dig med, allt i en enda händig app. Denna app är något av de bästa som finns på marknaden just nu, och kommer absolut att ge resultat för ditt instuderande.

Övningskör är en gratis app (men premiumversion med ännu mer material finns för 199 kr) som egentligen är skapad för handledare. Med hjälp av “Övningskör” kan du lära dig en hel del om vad din handledare kollar efter, hur du ska agera i olika trafiksituationer. En guldgruva både för teoriprovet och uppkörningen.

iKörkort är en app med 1300 frågor för dig att öva dig med. Denna app rensar bort de frågor du redan kan, för att låta dig fokusera effektivt på de frågor där du hade problem. Den kan också ge dig avancerad statistik och visa din inlärningskurva över tid. Pris 179 kr.

Vägmärkesspelet är helt gratis och är helt enkelt ett roligt spel som lär dig om de olika vägmärkena. Du får flera svarsalternativ att matcha till ett visst vägmärke, och om du svarar fel åker du ut. Det gäller att hålla sig kvar så länge som möjligt för bästa chans på det riktiga teoriprovet!

Körkort Nu är billigare än “Ta Körkort” men liknar den väldigt mycket. Du har tillgång till körkortsboken och mängder av frågor om teori och vägmärken för att kunna lära in så mycket som möjligt på bästa sätt. 139 kr för fulla versionen.

Comments are closed.